Äkta inspiration i videoform!

20130330 kl 20:36 » Löpning, Skallen, Skidor, Uncategorized
Alla Kan Träna

Jag träffade min granne Annika på bussen häromdagen. Annika är en superbra tjej som jag brukar peppa och coacha lite när det gäller löpning och träning i största allmänhet. Förra året slutade det med att hon sprang ett 5-kilometerslopp, Festivalloppet, här i Forshaga och jag tror aldrig att jag har sett en så lycklig människa springa i mål på ett lopp nån gång. På bussen hur som helst berättade hon att familjen planerat in en Säfsenresa över påsk och att hon funderade på att kanske åka längd. Jag blev naturligtvis eld och lågor(jag går väldigt lätt igång på sånt), drog hem henne till mig och innan hon hann säga klister hade hon fått både skidor, pjäxor, stavar och valla med sig. Och lite tips om bra platta spår i Säfsen, där jag var med barnen i januari. Utmärkt och barnvänligt ställe, Säfsen.

Ikväll fick jag ett sms från henne. Det stod ”Fick blodad tand:-) Körde 7,5 på 46 min. Åkte slalom i 2,5 t innan. I morgon skiter jag i slalom & kör 2 vändor i spåret ist. Glad Påsk!” och den här filmen:

http://www.videofy.me/v/1137115

[gigya src=”http://player.videofy.me/player.swf?videoId=1137115″ width=”480″ height=”360″ quality=”high” wmode=”transparent” allowFullScreen=”true”]

Sånt gör mig lycklig! Ren inspiration! Kan Annika så kan du!

Med detta önskar jag Glad Påsk!

Share


1 kommentar på “Äkta inspiration i videoform!”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sara skriver:

    Bra inspiration! Är helt klart sugen på att testa nästa säsong!

    [Svara]Lämna kommentar