All things must come to an end…

Alla Kan Träna

Sista trampet är gjort, sista paddeltaget är taget och sista steget har gåtts. Tävlingen är över för Cinnober Adventure Team.

Laget lämnade T5 med glada miner men krämporna var utbredda på flera håll. Händer, fötter, rygg m.m. Ärligt talat så var de vid så gott mod så jag hade inte den minsta känslan av att de skulle vara på väg att bryta. Vilket de nog inte var vid det tillfället. Jag följde dem upp för branten en bit, som ni såg i mitt gamla inlägg, men var tvungen att lämna för att fotografera Outnorth. Jag fick ett gäng bilder från en annan fotograf som mötte laget på toppen. Ni har sett den på Ida i förra inlägget. Alla såg ordentligt slitna ut och jag kände att de nog var ordentligt trötta. Klockan var 16.00 när de gick ned igen och tog strandvägen. Sen såg jag på trackern att det gick långsamt. På morgonen fick jag ett meddelande att de var magsjuka och skulle bryta tävlingen. Jag åkte och hämtade dem direkt.

Sent på kvällen innan hade de hittat en lite stuga där kvinnan i huset ville sälja en fisk till middag, vilket laget nappade på. De som mådde illa kunde förstås inte äta men de andra åt. Efter lite förhandlande kom de överens om att sova över där och ta ett beslut imorgon om de kunde fortsätta eller ej.

mw-fotograf-3518mw-fotograf-3538

När jag hämtade dem så var de i rätt dåligt skick men ingen akut vård förelåg så vi åkte tillbaka till T5 först och sedan hem till Port Edward.

Besvikelsen är stor att de inte kunde ta sig hela vägen fram men detta är en lagtävling och alla måste i mål. För mig som står på utsidan av detta så verkar det vara ett vettigt beslut att bryta. De är ordentligt slitna och de behövde sin vila nu, även om alla inte ville bryta. Samtidigt förstår jag känslorna som kommer. En sådan lång uppladdning, både gällande träning och logistik, och sedan inte få avsluta. Inte helt enkelt för mig heller att stötta då jag inte känner dem så bra men jag hoppas de piggar på sig snabbt och att de på sikt kan inse vilken enorm prestation de gjort. Långt mer än vad många skulle klara av.

Här kommer ett par bilder på fötter m.m. Laget har en del krämpor som kräver vård men de kommenterar jag inte i dagsläget. Jag känner inte laget tillräckligt bra för att avgöra vad som är ok eller ej att dela på internet utan det är information som får komma lite senare. Ni kanske tycker bilderna på fötterna är äckliga men jämfört med många andra så har de klarat sig ganska bra.

Med vänlig hälsning, Martin

mw-fotograf-3549 mw-fotograf-3553 mw-fotograf-3554 mw-fotograf-3557 mw-fotograf-3563

 

 

Share


9 kommentarer på “All things must come to an end…”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Träningsglädje skriver:

  väl kämpat till laget, hälsa dem det!

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Hanna skriver:

  ÅH, sitter med tårar i ögonen, vilken resa. Ni har gjort ett fantastiskt jobb! Hoppas att ni kan känna det och ändå vara stolta över er prestation! Kram!

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Frida skriver:

  Awugh. Småsår, infekterat, storblåsor, ödem, det där är inte roliga kroppar att ha att göra med. Läk väl hela laget och kom ihåg, antalet väntande AR där ute är oändligt! Heeling first, sen revansch //Frida

  [Svara]

 4. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Britt skriver:

  Tråkigt! Visst, men samtidigt så klokt! Hoppas ni snabbt kommer på fötter (!) och kan fatta vilken himla storartad prestation ni gjort. Vi ses på tisdag Henrik och då vill vi höra ALLT!!

  [Svara]

 5. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Pappa Solberg skriver:

  Gott jobbat och det krävs mycket kurage för att ta beslutet att avbryta i tid. Hoppas ni inser vilken fantastisk prestation ni gjort.

  [Svara]

 6. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Kim skriver:

  Ni är riktiga krigare! Hoppas att ni förstår vilken fantastisk insats ni har gjort!

  [Svara]

 7. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)SpringSara skriver:

  Jag är ju imponerade att ni ens anmälde er, så modigt! Förstår dock att det måste kännas tungt just nu, hoppas ni snart kan se framåt mot nya utmaningar och att fötterna och annat läker på bra!

  [Svara]

 8. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Ellinor skriver:

  Bra kämpat! Klokt att bryta, även om det säkert var ett tufft beslut!

  [Svara]

 9. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Träning/tävling med starka känslor | lifeinceriselifeincerise skriver:

  […] målet på Stockholm Marathon i helgen och likaså har jag med känslan ända nere i magen följt Idas kamp i Afrika. Tror alla människor har något de vill/måste uppnå, något som på ett stadium […]Lämna kommentar