Alla kan, sommarträning och schemaändring

20140430 kl 07:15 » Alla kan springa, Löpning
Alla Kan Träna

IMG_2308[1]

Igår sprang vi i backe med Alla kan springa-gänget. Det var en solig och fin kväll och jag hade valt ut en seg grusvägsbacke. Vi värmde upp gemensamt, jag pratade lite spänst och sen körde vi slut på oss. På ett bra sätt. Svala kvällar i april med vitsippor och utan mygg är ju alldeles perfekta! Nu är det två gånger kvar och sedan ”bara” terminsavslutningen, vi har haft en fantastisk vinter och vår och framförallt haft tur med vädret. Det har i stort sett alltid varit bra förutsättningar för löpgruppen på tisdagar och i stort sett aldrig ”för kallt”, ”för halkigt” eller ”för nåt annat”.

Det finns en Alla kan springa-grupp på torsdagar också, ”Alla kan springa – terräng”. Då är det Jonas som håller i trådarna med upplägg intervallöpning på stig. Väldigt bra träning för dig som ska springa ett terränglopp, multisporta eller behöver lära dig lyfta på fötterna. Naturlig intervall i skogen är en oerhört bra och skonsam träningsform. Normalt sett ligger torsdagspasset 17.30, men imorgon när det är röd dag är tiden ändrad till 16.30. Du som vill testa, kom och prova imorgon, det är gratis första gången.

Sommarträning blir det också, Alla kan träna samkör sommarens pass med Karl från The Running People med följande upplägg:

Tisdagar – Intervallträning som passar ALLA, oavsett nivå. 19.00 Skutberget.

Fredagar – Morgonjogg med teknikfokus, passar också ALLA. 07.00 Scandic City. Löparfrukostbuffé för den som vill!

Vecka 25-34 kör vi sommarträningen, alltså 20 pass sammanlagt. Du betalar 1000 kronor för samtliga pass och kommer när det ”passar”, haha. Anmäl dig här: Sommarträning med Alla kan träna och The Running People 

006e3e8b-a5d0-4e3a-b052-7ab79b78e77914

Share


1 kommentar på “Alla kan, sommarträning och schemaändring”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Pillan skriver:

    Vad jag önskar att jag bodde lite lite närmre!!
    kram Pillan

    [Svara]Lämna kommentar