Äntligen framme!

Alla Kan Träna

Efter en god, men ganska kort, natts sömn på Dubais flygplats bordade vi flighten söderut mot Durban. 8,5h flygtid senare landade vi på den internationella flygplatsen norr om stan. Trots att Peter hade lite problem med att förklara vad han skulle göra i landet och var, så släpptes vi igenom både passkontrollen och tullen. :D

Två saker var tvunget att fixas innan vi åkte vidare mot slutdestinationen Port Edward. Sim-kort för data och hyrbilen. Allt flöt på smidigt och det tog inte allt för lång stund innan vi började packa in i vår hyrbil för att sedan köra söderut.

mw-fotograf-2287
Baksätet var tvunget att plockas ur för att all utrustning skulle få plats.

Bilfärden gick utan problem och när vi var på plats så började det packas upp för att kolla att all utrustning såg hel ut.

mw-fotograf-2298
Idas paus från sociala medier höll inte så många timmar ;-) mw-fotograf-2308

Det var mörkt ute när vi anlände till vår stuga men både på karta och på ljudet kunde vi förstå att vi bodde väldigt nära havet.

mw-fotograf-2310 mw-fotograf-2314 mw-fotograf-2332

Efter frukosten började laget att fixa med utrustningen och testköra lite. Än så länge har laget inte fått någon information om banan men senare ikväll är det incheckning och då kanske det klarnar något.

mw-fotograf-2335 mw-fotograf-2336 mw-fotograf-2341 mw-fotograf-2345 mw-fotograf-9648 mw-fotograf-9666

Just nu pågår lite inköp av mat och prylar. För att hålla bagagevikten nere så lämnades en del saker hemma, vilket behöver köpas in på plats.

mw-fotograf-9650mw-fotograf-2316

Ikväll väntar som sagt incheckning och fortsatta förberedelser. Imorgon är det ”Opening and Briefing” följt av ett Community project som innebär att lagen får hjälpa ett barn från lokalbefolkningen att lära sig paddla kanot. På eftermiddagen måste lagen lämna i all den utrustning som sedan kommer att finnas ute på banan efter de olika etapperna. På söndag morgon samlas alla lagen för att transporteras ut på banan. :D

Mina egna reflektioner så här långt är att allt verkar vara välplanerat av laget och även fast man känna av att start närmar sig så skämtas det med varandra till höger och vänster. En härlig stämning i laget :D Magnus har en klar ledande roll som växer ju närmare start vi kommer. Det blev väldigt tydligt igår då alla, inkl mig, ville kolla sin utrustning och bygga ihop cyklarna direkt vi kom fram. 23.30 beordrade Magnus att det var dags att gå och lägga sig. Kort därefter låg alla i sängen utan minsta ljud.

Vi hörs snart igen!

/Martin

www.mw-fotograf.se

www.kineticgear.org

Share


3 kommentarer på “Äntligen framme!”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lisa | Grafisk form, strategisk kommunikation, foto och annat roligt skriver:

  Men iiiihiiiii, jag blir ju helt pirrig och nervös bara av att läsa det här.

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Charlotta skriver:

  Spänningen stiger!

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)linn skriver:

  Kul!!

  [Svara]Lämna kommentar