Årets julklapp – en spark där bak!

20131215 kl 11:40 » Okategoriserade
Alla Kan Träna

julklapp

Vad önskar du dig mest av allt inför 2014? Kommer en spark där bak högt upp på listan? Kontakta mig på ida@allakantrana.se och få ett skräddarsytt erbjudande just för dig. Jag sparkar igång alla sorters människor. Är du av den självsparkande typen men funderar på om din partner kanske önskar sig en spark? Maila mig så diskuterar vi saken, jag har klarat att agera födelsedagspresent så jag kan säkert komma undan som julklapp också!

Är du ett företag och vill ge dina anställda inspiration som en start på den nya året? Kontakta mig för att boka en inspirationsföreläsning! ida@allakantrana.se

Share


1 kommentar på “Årets julklapp – en spark där bak!”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Jag ska springa en mil | Beatatjata skriver:

    […] i. Några tips på hur jag ska lägga upp januari-juli? Kanske slår jag till och med till på en löpcoach, om sådana nu coachar folk som inte springer, […]Lämna kommentar