Årets sista pass och om att skida för en god sak

Alla Kan Träna


Vem hade trott att årets sista träningspass skulle bli stigcykling i plusgrader? Inte jag. Nu blev det så och det var underbart. Ganska lugnt och väldigt trevligt, en bra avrundning på 2013.


Pär tog initiativet till nyårsträning på cykel och Jonas gjorde rutten. Mikael, Henrik, Camilla och jag hängde på och upplägget var två timmars grusvägs- och stigrally på MTB eller CX med fika på stan som avslutning. Bättre slut på träningsåret får man leta efter. Som vanligt under ett mysträningspass hinner man prata om mycket, idag allt från relationer till ormbett. Ett gäng träningskompisar att ventilera saker med borde alla ha. Det som går att ta över ett glas vin eller en kaffe går utmärkt att ta under en cykeltur också.


Mitt på rundan, på ett träningsspår med ett bildäck på släp träffade vi Per-Anders och Mikael som tränar inför en exeptionell utmaning i vinter. Dom ska skida genom Sverige från Grövelsjön till Treriksröset och samlar inför och under sin färd in pengar till forskning om MS och cancer. Läs mer på Tour de Skanderna eller kika in i Facebookgruppen Tour de Skanderna 2014.

Fika på stan blev det också, vi var ganska grisiga så det var tur nån släppte in oss. Hejdå 2013!


Jag. Alltid lika skitig.


Jonas. Alltid lika glad.

Share


Lämna kommentar