Att börja nu

20130629 kl 11:02 » Coachning, Pepp
Alla Kan Träna


Jag fick ett mail igår från en tjej som undrade om jag tyckte det var dumt att börja träna på semestern, om det var smartare att vänta tills efter semestern när det blev vardag igen. Jag får över huvud taget många frågor om när man ska börja. Imorgon, nästa vecka, efter tentan/resan/helgen/festen, eller efter man har köpt som nya skorna eller den nya cykeln.

Svaret är nej, jag tycker inte att det är dumt att börja på semestern. Semestern är ett utmärkt tillfälle att börja, precis som helgen, fredag morgon eller före lunch. Svaret är alltid, alltid börja nu. Lägg inte ner en massa energi på att fundera på vilket som är det perfekta tillfället att börja. Perfekta tillfällen och optimala förutsättningar har en förmåga att inte infinna sig. Skit i att vänta på att alla omständigheter ska klaffa. Börja nu.

Share


2 kommentarer på “Att börja nu”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lottas gata skriver:

    Men precis, man har ju semester från jobbet bara – inte livet! Gå upp en timme före de andra, spring en runda och ät frukost tillsammans. Träningen är klar, dagen opåverkad!

    (Jag tänkte på dig härommorgonen när klockan ringde för en morgonlöptur, och jag hör hur det regnar. Jag hann tänka ”nä du, idag blir det inget öppna dörren, första rundan efter sjukdom gör jag inte i regn”. Gick upp dock för att gå på toa – och ser att det slutat regna, det är efter-droppandet jag hör! Såklart öppnade jag dörren!)

    [Svara]

  2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Vinn en PT-timme med mig och Vaseline | Lofsan.se - en mammablogg om träning skriver:

    […] SMART, mål eller att bara komma igång och ha kul. Sommaren är alldeles utmärkt för att komma igång med att träna, särskilt med all utomhusträning som finns lättillgänglig – se till exempel klippet med mig […]Lämna kommentar