Att gå all in – en utmaning från mig till dig

Alla Kan Träna

Idag gjorde vi en all-in, några löparvänner och jag. Min tanke är att du kanske också kan göra en all-in, med några av dina vänner, eller med några nya du bjuder in, som en löpardate. Jag förklarar:

Löpningens all-in utgår ifrån en vanlig hederlig spårcentral någonstans i Sverige, alltså en plats varifrån det utgår ett antal terrängspår och/eller elljusspår – en friluftsgård, strövområde eller liknande, ni vet säkert vad jag menar. En all-in gör man om man springer alla spåren i en följd, med början på det längsta. Exempel: Ditt friluftsområde har fem spår: 7,5 km, 5 km, 3,5 km, 2,5 km och 1 km. Ni springer då alla på rad och får ihop 19,5 km. De som vill hakar på efter något eller några slingor och de som vill hakar av efter hand.

Jag snodde idén från en löpgrupp i Karlstad som, på initiativ av ultralöparen Tobias som jag känner ytligt, har kört all-in två gånger från Skutberget i Karlstad. Spåren är många vid den spårcentralen så jag tror de fick ihop bortåt 35 km, men eftersom det går att haka på eller av blir det ett långpass för alla, bara lite olika långt. Läs gärna Tobias blogg här förresten. Vårt all-in där jag bor blev 10+5+2,5+1,8+1,1+0,4 = 20,8 km.

Nappar du på idén? Skicka ett mail till mig när tid, plats och datum är klart, kanske med länk till facebookinbjudan, så sprider jag via Alla kan träna på Facebook. Jag har läsare över hela landet(enligt Dr Google), kanske finns det någon som vill hänga på dig? Sprid lite löpargjädje nu vetja!

Här är vi, inte så många men desto mer uthålliga. Peter, Frida, Peter, Jenny och Jonas. Och jag.

1527036_10152390678123857_979570638266429567_n

Share


3 kommentarer på “Att gå all in – en utmaning från mig till dig”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Therese skriver:

    Kul! Det ska jag absolut testa någon gång i elljusspåret. Det borde i så fall bli 10+5+2,3+1,8+0,8=19,9km.

    [Svara]

  2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sara skriver:

    Kul ide, men tror att all in hos mig skulle bli 52.7 lite väl i längsta laget, 15+13+10+7+5+2.5+0.2=52.7 får kanske fundera på ett alternativ.

    [Svara]

  3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Mari skriver:

    Grym idé =)

    [Svara]



Lämna kommentar