Att se möjligheterna

20131204 kl 11:17 » Cyclocross, Cykel
Alla Kan Träna


Det är den 4:e december, barmark och mildgrader. Lite mer kyla och det hade gått att åka skridskor, jag är inte ”1 cm räcker nog om jag inte stannar”-typen utan vill veta att det bär. Lite snö och det hade gått att åka skidor. Vi befinner oss i ett mellanläge, helt enkelt. Limbo. Igår valde jag att se möjligheter istället för att sura över det som inte funkar. Möjligheten igår var att ta en fin cykeltur i december utan att frysa ihjäl.

Jag cyklade på min nya kärlek, min cykelcross. Den stora fördelen med cykelcrossen är att det går att cykla på grusväg. Som att cykla landsväg, fast på grusväg. För min del öppnar det upp många fina rundor eftersom jag bor i ett område med väldigt mycket skog, sjöar och slingrande grusvägar. Igår var jag hemma med ett sjukt barn, och stack ut en sväng medan han sov middag. Jag fick min dos sol och fick trampa mig lite trött i ben och lungor, det är inte så platt i Värmland.

Jag hade nya cykelskor för dagen också, ett par fodrade Diadora som jag köpte till reapris på XXL, nätbutiken. Det var kanon, att jag inte har skaffat det tidigare är ett mysterium. Det kommer att bli lite skönare att cykelpendla och kanske inte göra lika ont när varmvattnet rinner ner på fötterna i duschen :-)

Share


Lämna kommentar