Backe, yoga och core

Alla Kan Träna


Idag tränade jag väldigt varierat, t.o.m. för att vara mig. Löpningen blev ett måstepass och då funkar intervall bäst för mig, backintervaller närmare bestämt. Jag sprang från gymmet till en kort backe på grusväg som jag körde tio gånger. Kort, snabbt, jobbigt och tacksamt.
 
 Sen var jag bokad på poweryoga för första gången på evigheter. Det är så bra med yoga, som ett långt stretchpass med styrka och rörlighet. För stela typer som jag, som mest kör på och springer i backe och ramlar av cykeln och så är yoga kanon. Namaste.
 
 Evelina mötte upp på gymmet, hon hade uttryckligen bett om lite coreinspiration så det fick hon. Vi körde det här passet:
 


Jag kämpade verkligen för att hålla mig vaken på bussen hem idag och inte vakna i norra Värmland. Förutom massage, tandläkarbesök, bilresor, föreläsningar, bastu, bio och lite annat är bussen verkligen svår att hålla sig vaken på. Och jag är verkligen lättsövd.

Share


Lämna kommentar