Bäst förberedd vinner

20140827 kl 14:32 » Multisport, prylar, Tävling
Alla Kan Träna

Jag har skrivit om det någon gång förut, att bäst förberedd vinner. Fotografmartin skrev två väldigt träffande inlägg om det innan Sydafrikatävlingen – ”Preparatus supervivet” och ”Den förberedde överlever x2″ där han är både lite chockad och, tror jag, imponerad av allt vårt pysslande och mekande för att komma till start.

Nu är det ”bara” 24 timmars tävlande till helgen och inte fullt så många saker att ta hänsyn till, men ändå blir det en hel del som ska göras. Jag har haft cykeln på service, kläderna på tryck(vår nya sponsor Kalenius har fått plats), köpt en ny paddel eftersom den gamla sprack(!) och roddat lite med kläder, mat och prylar precis som vanligt. WhatsApp-appen går varm i telefonen när vi skriver och ventilerar våra packningsfrågor med varandra och även om jag har koll och troligen skulle kunna packa ihop sakerna på en halvtimme om det var kris så känns det bra att gå igenom momenten och säkerställa att allt är med.

På torsdag ska jag vara klar och lämna cykel, låda och väska hos Kalle. Som tur är sammanfaller alltid prylhetsen före tävlingen med att man tar någon extra vilodag så tidsmässigt blir det ungefär lika. Var det något jag lärde mig av att åka till Afrika så var det att ”less is more” gäller även i multisport. Vi fick slimma packningen rejält inför Sydafrikatävlingen eftersom övervikt på flyget var så otroligt dyrt och det gav faktiskt en viss ro. Har man bara en tröja med så är det inte så mycket att fundera på.

Inte så långt till start, i kajak även denna gång. Om än inte bland delfiner i Indiska Oceanen.

mw-fotograf-0239

Share


Lämna kommentar