Blogger Boot Camp 2015

20150102 kl 09:52 » Företagande, Löpning, Pepp
Alla Kan Träna

Jag har helt glömt att skriva om BBC 2015 – Blogger Boot Camp. Det är åttonde gången BBC arrangeras och första gången som jag kommer att vara med som instruktör(inspiratör kanske är ett bättre ord), vilket såklart känns jättekul. Så här beskriver BBC sitt event på hemsidan:

Blogger Boot Camp är Sveriges största träningsevent för bloggare. Eventet är skapat av bloggare och har bloggande instruktörer. 2015 blir åttonde året i rad som bloggare och bloggläsare från hela Sverige samlas för att inspireras, mingla och ha roligt tillsammans samtidigt som de tar del av nyheter inom träningsvärlden och testar upplevelser de aldrig tidigare prövat.

Stockholm, KTH-hallen, 14 mars 2015. Anmälan är öppen. Komsi, komsi!

Jag instruerar på Instagram vit

Share


3 kommentarer på “Blogger Boot Camp 2015”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Erika skriver:

  Så himla roligt! Jag bokade in mig på ditt pass Ida. Ser framemot att få träna med dig :)

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Ida skriver:

  Jag ska dit! Inbokad på ditt pass också. Kul!

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sussi - Livet i söder! skriver:

  Hade såå gärna gått, men datumet passade tyvärr inte med mina andra Stockholmstrippar…

  [Svara]Lämna kommentar