Bolljäveln med praktikanter

Alla Kan Träna

bild (19)

Björn och Ebba som praktiserar på KMTi den här veckan fick i uppdrag av mig och Magda att fixa två bra bollövningar att filma till bloggen. Vi sågs i bollsalen idag, och dom var laddade. Ebba visar en övning som är väldigt mycket balans. Målet är att kunna sträcka ut arm och ben diagonalt i en rak linje, och sedan växla sida. I början kan det räcka med att komma upp på knä på bollen och efter ett tag att lyfte en arm eller ett ben i taget.

Björns övning är lite tyngre, och kan göras riktigt tung om man går ut så att man har tårna på bollen. Vi kallar den sidodykning på boll.

Jag visar mina armhävningar på boll sedan i morse också, mest för att ljuset var så fint i salen. Jag älskar att morgonträna på KMTi när solen går upp under passet. Det ska jag komma ihåg att se fram emot nästa mars.

Share


Lämna kommentar