Chans att vinna massor av nytt från Röhnisch

20140423 kl 07:00 » RRS - löparskolan
Alla Kan Träna

Löparskolan, Röhnisch Running School, är nu inne i vecka fem av sex och det närmar sig den stora finalen! Röhnisch kommer att fira detta med ett stort avslutningsevent där Lovisa och jag kommer att delta. Massor av aktiviteter väntar och inte minst en tävling med generösa ”shoppa-vad-du-vill”-priser.  Ni som är anmälda till löparskolan håll utkik i era mailboxar under dagen och på Röhnisch på Facebook och Instagram – så missar ni inte tävlingen eller chansen att anmäla er till eventet.

Själv fick jag mina efterlängtade Shape Lydia i  turkos på posten idag, och massor av badkläder. Jag kan inte äga för många shapetights, bättre plagg får man leta efter. Och bättre sponsor. Som dom själva säger på Röhnisch – Lucky me!

ida1_webb

Share


3 kommentarer på “Chans att vinna massor av nytt från Röhnisch”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lisa skriver:

  Alltså..jag kan inte låta bli att undra. Varför shapetights? För mig är hela konceptet med shapeplagg på gymmet mest ett uttryck för att man ska träa för att få snygg rumpa, inte att må bra. Dessutom ska man visst ha extra snygg rumpa under tiden man tränar också. När det kommer shapeplagg för hjärtat, då kanske jag hoppar på. För det är ju den muskeln jag bryr mig om

  [Svara]

  Ida svarar:
  april 24th, 2014 at 14:12

  Varför Shapetights? För mig är det en skön känsla med ett plagg som smiter åt, jag känner mig snabb liksom. Därför älskar jag både shapetights och kompressionstights. Jag har gärna en snygg rumpa också, både med och utan tightsen.

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sussi - Livet i söder! skriver:

  Läste dessutom i tidningen vi fick inför Gbg-varvet att konpressionstights enligt tester förlängde uthålligheten lite!

  [Svara]Lämna kommentar