Chins på köpet – och några bolljävlar

20140318 kl 14:18 » Dagens bolljävel, Styrketräning
Alla Kan Träna


Förra året ville jag lära mig göra fem chins. Det gjorde jag inte. Jag var inte tillräckligt motiverad och så är det för mig med den typen av mål. Jag vill ha andra slags mål för att känna mig motiverad. Tävlingar, långa fysiska utmaningar, äventyr. Jag vill planera inför och förbereda mig för något som ligger långt fram och känna hur tidsutrymmet mellan mig och utmaningen krymper och krymper. Jag vill ha en liten klump i magen för hur det kommer att kännas. Mina träningsmål måste vara kopplade till den typen av motivation för att jag ska nå dom.

I vinter har jag tränat många långa pass, jag har fokuserat på att bli stark i ryggen och uthållig på alla sätt och vis, för att klara allt jag vill göra under året. För att orka paddla långt och länge har jag tränat paddelstyrka och suttit i paddelmaskinen och för att orka överhuvud taget har jag tränat mycket bålstyrka och mer ben än vanligt. Löpning och cykel är liksom redan en del av livet.

Idag upptäckte jag, lustigt nog, att min träning visst har gett mer resultat än jag räknat med. Jag fick chinsen på köpet kan man säga. Flera stycken hivade jag mig upp och gjorde, och mest förvånad var jag själv. Jag filmade några ”dagens bolljävel” också, som lite inspiration till bålstyrka och balans. Följ mig på instagram @allakantrana så ser du filmerna där. Följ gärna hashtaggen #dagensbolljävel, och lägg in dina egna bilder!

Share


1 kommentar på “Chins på köpet – och några bolljävlar”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sussi - Livet i söder! skriver:

    Så jäkla stark! Jag har som mål att klara en chin i juni, fler i slutet av året!

    [Svara]Lämna kommentar