Coachning – att växla upp

20130828 kl 16:32 » Coachning, Okategoriserade, Pepp
Alla Kan Träna

Att coacha andra är som att stoppa in en krona i en maskin och få tio tillbaka. Alla fantastiska mail och sms jag får från euforiska kunder som klarat det dom inte trodde var möjligt, alla bilder på Instagram med hashtag #allakanträna där vi inspirerar varandra, och alla möten med människor som ger så mycket mer än det kostar. Läs några korta citat från mina härliga och hårt kämpande kunder, och inspireras!

”Jag älskar att ha ett träningsschema som någon annan gjort, jag kan inte ställa in ett pass. Det känns som om jag sviker dig då, och mej själv också för den delen.
Tack för att du ser till att jag tar mej ut även de dagar jag tror att jag absolut inte orkar :-)”

”Åh, det var så fantastiskt roligt att springa korta intervaller ikväll. Explosivitet och fart.”

”Tänk vad det är kul att göra framsteg! Att våga springa tills man blir helt slut! Jag ska anlita dig igen, för det SKA gå att komma under 50! Nog sjutton hade jag dig med mig lite på axeln idag. Tack för att du gör mig starkare både fysiskt och mentalt!”

”Den känslan när man bara vill kaskadspy på sin löparcoach för att i nästa ögonblick älska henne.
Hela kroppen skrek nej nej nej! Men idag bestämde pannbenet men mest du :-)
Sex vändor runt elljusspårets 700 meter runda. Tog mig 3.30 idag. Undra vad det tar om sex veckor. Hinner jag ett och ett halvt varv då? Drömma kan man ju!”

Det där mina vänner – det är träningsglädje!


Jag och en giraff. Och träningsglädje! :-)

Share


1 kommentar på “Coachning – att växla upp”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sigrid skriver:

    Gud vad den bilden är härlig! :-)

    [Svara]Lämna kommentar