Coreboll-mania och Susanne L

Alla Kan Träna

Den här veckan har jag gått all-in på gruppträning. Sprungit har jag också gjort såklart, men inte med något särskilt upplägg utan bara mysjogg. Jag har bestämt mig för en ”göra vad jag vill”-period med massor av kul träning, ny träning, styrketräning och avslappnad träning. Bolljäveln, som jag kallar den, har jag lärt mig att älska och jag vet att ju mer jag tränar med den, desto effektivare blir det. Det handlar om teknik, att känna in rätt rörelse.

Veckans andra corebollpass var riktigt bra. Jag har ont lite överallt efter ett tabatapass i tisdags och det var riktigt skönt att värma upp musklerna ordentligt. Annika var där, hon tyckte det var lite Susanne Lanefeldt-känsla över mig idag och jag kan hålla med om att jag var en färgklick. Knep gjorde jag också :-) Jag hade lurat med mig både Linda och Evelina från multisportsprintlaget och träffade flera gamla kollegor och bekanta jag inte sett på länge så det var en väldigt social och trevlig morgon.

Min favorit för dagen hjälpte Annika mig att fota, rena döden för baksidan låret. Börja med båda hälarna i bollen, lyft upp höften och sedan ena benet med foten mot taket. Rulla bollen fram och tillbaka, mot och från låret. Vill du utmana dig så lyfter du armarna mot taket, vilket ger mer balansövning.

 

Share


Lämna kommentar