Dåliga nyheter – och glada(nyheter, inte fågeln)

20130730 kl 09:19 » Multisport, Okategoriserade, Tävling
Alla Kan Träna

IMG_3526

Inför säsongen planerade jag och Annika in en start i Aim Challenge i Sälen. Vi hade aldrig tävlat ihop utan bara mest mysjoggat och Annika hade aldrig tävlat i multisport så det kändes jättespännande att planera och träna för Aim tillsammans. Annika är gammal orienterare, en suverän löpare och en bra kompis – tre väldigt bra egenskaper när man letar tävlingspartner. Planen var en helg borta från familjerna med tävling och kompishäng, kan det bli bättre liksom? Vi ställde upp i en sprintmultisport i juni som genrep, läs mer om KFUM Multisport Sprint, och hade alltså bokat helgen som kommer i Sälen.

1056961_10151509008843857_1149118236_n

Tyvärr ville en hälsporre komma och ställa till det för oss och Annika blev tvungen att kasta in handduken. Vilken besvikelse. Luften gick ur mig lite och jag funderade på om jag skulle strunta i tävlingen. Jag har ställt upp två år tidigare, 2011 med Linda och 2012 med Mackan, och det har båda gångerna varit en hemskt kul tävling, en fin dag och massor av upplevelser. Dessutom har det gått bra, Linda och jag vann och Mackan och jag kom tvåa. Strunta kändes bara som ett alternativ en väldigt kort stund, jag vill ju dit och tävla!

Så efter lite lite letande har jag nu fått med mig Helena till fjällen. Hon är en rutinerad orienterare och enligt uppgift har hon betongskalle som jag. Vi har aldrig tränat eller tävlat ihop, men både hon och jag har tävlat i multisport med olika personer och på lite olika ställen, så jag räknar inte med att det ska vara något problem. Helena gillar att orientera i fjällen och jag gillar att inte behöva orientera i fjällen, och det låter ju som en bra kombination.

helenasvensson

Share


2 kommentarer på “Dåliga nyheter – och glada(nyheter, inte fågeln)”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)uppochhoppa skriver:

  Det blir ju toppen! Själv upplever jag en förkylning som tar sig in. Vi tävlar verkligen bara på skoj på lördag. Bara att inse. Men skitsamma. Vi måste ses tycker jag!

  [Svara]

  svalisida svarar:
  augusti 1st, 2013 at 09:48

  Det gör vi! En blinddate :-) Vid registreringen kanske så kan vi byta våra bästa tips? Mitt nummer 0703253140. p.s. Vi tävlar inte på skoj.

  [Svara]Lämna kommentar