Den förberedde överlever x2!!!

Alla Kan Träna

När jag gjorde det första inlägget kunde jag bara gissa till vilken omfattning laget måste förbereda sig. Jag hade koll på mina egna och när jag väl kom på plats så var det bara småfix kvar.

För laget fortsätter förberedelserna in absurdum! Det ska göras påsar med nötter, godis, ost och korv. Koffeintabletter, magnesium och zinktabletter, resorb, mandelmassa, snickers, sportdryck, powerbars, sylt, fixa mackor, etc. Listan kan göras hur lång som helst. Allt packas i små påsar som passar olika fickor i antingen kläder eller på cykeln. Två stora lådor som arrangören tillhandahåller skall packas med olika förnödenheter. Allt noga uträknat för att passa de olika etapperna under racet. Dessa lådorna kommer laget få ta del av i de olika ”check points”som finns efter banan.

Jag som själv tycker planering och logistik är roligt är djupt imponerad av laget och deras förberedelser.

På eftermiddagen så var det dags att testa kanoterna och det var inte det lättaste vädret som mötte laget…

mw-fotograf-9679 mw-fotograf-9692 mw-fotograf-9704
Än så länge ser det rätt behagligt ut… :D
mw-fotograf-9714
Ida känner havet på pulsen…

mw-fotograf-9734 mw-fotograf-9736

mw-fotograf-0071 mw-fotograf-0095 mw-fotograf-0127  mw-fotograf-9965 mw-fotograf-9976mw-fotograf-0016

mw-fotograf-0239
Alla blötte ned sig ordentligt men det var bara glada miner när laget kom in. Denna test visade sig vara extra viktig eftersom första paddlingen kommer utgå från denna strand.

Efter detta fortsatte förberedelserna med att packa cyklarna i boxar. Dessa körs ut av arrangören till de platser där cykeletapperna påbörjas. Jag fotograferar även för ett annat lag som kom hit sent på eftermiddagen. Efter att ha följt Cinnober och deras förberedelser dessa dagar så har det andra laget lite att ta igen… Cinnober har verkligen planerat detta superbra. Vi lagar vår egen mat och äter utanför stugan. Det finns tid att sitta ned att prata och skratta mellan förberedelserna. Jag har det superbra och laget verkar trivas om möjligt ännu bättre :D

Igår var det också dags för ”Opening Ceremoni” där all personal, media och deltagare presenterades. Lagen fick dessutom en del information om banan vilket gjorde det möjligt att packa de två lådorna som kommer vara laget tillgängliga under tävlingen.

mw-fotograf-0288
Laget samlat!

mw-fotograf-2385
Tävlingen består av 40 lag med 4 deltagare i varje lag. Lagen kommer från hela världen!

mw-fotograf-2375 mw-fotograf-2381
Vi bjöds på en dans och sånguppvisning!
mw-fotograf-2400 mw-fotograf-2402

 

24/5:

Tidigt på morgonen var det dags att lämna in cyklarna i dess lådor. Magnus har lite problem med sin cykel så den är lämnad till en reparatör som finns här på plats. Bromsarna strular och måste bytas.

Efter det så hade arrangören anordnat ett community project som gick ut på att lära ett skolbarn att paddla. Lagen träffades ovanför stranden och gick sedan ned för att paddla. Vågorna var mindre nu på morgonen än igår men det var ändå inte helt lätt…

mw-fotograf-2462mw-fotograf-2484

mw-fotograf-2474mw-fotograf-0349 mw-fotograf-0368   mw-fotograf-2497

Nu fortsätter förberedelserna för laget samt några schemalagda möten på eftermiddagen.

Vi hörs snart igen :D

www.mw-fotograf.se

 

Share


2 kommentarer på “Den förberedde överlever x2!!!”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Agneta skriver:

  Tack Martin för bra inlägg och fantastiska kort! Det är guld värt att kunna följa er. Passar på att skicka över lycko kramar till er alla❤️. Kör hårt och stanna i kajakeran…såg skylten.//Agneta

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Emma M skriver:

  Spännande och kul att följa alla förberedelserna!!!

  Lycka till!!!

  [Svara]Lämna kommentar