Den stora tröttheten

20141120 kl 21:09 » Människojobb, Skallen
Alla Kan Träna

Jag ÄR så trött. I ögat liksom. Jag läser i tidningen att vi är trötta nu, lite till mans, på grund av få soltimmar i november och korta dagar. Jag kan verkligen skriva under på det, jag som normalt sett inte alls känner mig påverkad av mörkret. Orkar jag hålla mig vaken till nio är det en bedrift.

Trött eller inte – imorgon är det min sista dag på mitt människojobb. Det nya människojobbet börjar på måndag. Superkul och lite tur, tänker jag, att jag har så mycket bra saker att göra när Sverige är lite tråkigt. Nytt jobb, nya människor, nya system, nya kontaktvägar, nya kollegor, nytt, nytt, nytt. Jag rensar en sista gång bland dokument och bilder på datorn som ska lämnas in så att jag inte har lämnat något av mitt privata. Jag ramlar över några bilder från året som har halkat fel och blir lite nostalgisk.

mw-fotograf-1164

Share


1 kommentar på “Den stora tröttheten”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Kari skriver:

    Var är det där någonstans?

    Och grattis till nya jobbet!

    [Svara]Lämna kommentar