En fantastisk vinterdag

Alla Kan Träna

Idag var det dags för jullångpass med ”Alla kan träna – långpass”-gruppen från facebook. Jag startade gruppen för ett år sedan ungefär eftersom det var många som visade intresse för gemensamma långpass och jag kände att det vore roligt med ett forum där alla kunde vara med och ta initiativ. Idag var vi cirka femton som sprang totalt en halvmara i sexminuterstempo med några korta stopp för kisspaus och snörknytning(alla har inte anammat Taserudsknuten). Jag sprang en sväng före eftersom jag ville få ihop 30 km idag och så blev det. När jag kom hem hade barnen precis vaknat så vi åt frukost ihop, jag andra frukosten för dagen. Jag skulle kunna äta frukost jämt om det var så.

Långpass i bra sällskap en lagom kall vinterdag med solen i ansiktet är oslagbart. Jag unnar alla att få uppleva det. Det är ju så lätt att starta en facebookgrupp eller något annat forum och det behöver inte vara så komplicerat att träna tillsammans. Pratar man under tiden är det rena rama terapin. Try it!

Share


1 kommentar på “En fantastisk vinterdag”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sara skriver:

    Bara sådär, sprang en sväng innan. Den svängen är längre än mina vanliga rundor. Vilken inspiration du är! Kul också att se att du har med en Norbergare, åtminstone tröja från Norbergs OK :)

    [Svara]Lämna kommentar