En helkväll multisport, ikväll igen

Alla Kan Träna

Jag ändrade i mitt träningsschema idag. Det var helt och hållet nödvändigt och inget att diskutera. Löpintervaller var inte att tänka på efter helgens mangling av benen med tung benstyrka, några löppass och ett 10-tal timmar MTB. En jogg fick det bli, innan provträningen med multisportklubben. Det var den andra i ordningen av provträningar som jag och Jonas håller i inför klubbens multisporttävling i augusti, Utmaningen, som kommer att ha SM-status 2014.

Upplägget för dagen var ett kort snack om växlingar i loungen på KMTI där vi hade samling och sedan ett kombipass cykel/paddling. Henrik hade hjälpt till att göra två orienteringskartor, en för cykel och en för kanot. Vi skickade iväg provtränarna två och två, vissa utan hjälp och några med stöttning från någon lite mer erfaren kartläsare. Det blev en jättebra träningskväll med massor av skratt, lite blöta fötter och förhoppningsvis massor av ny kunskap och träningsglädje.

Erik, Karlstad multisports ordförande, var som vanligt flink och satte ihop en grymt snygg film(Från rödvin till paddelteknik) som ni kan se HÄR på Utmaningens Facebooksida. Gilla gärna sidan också!

Lite bilder från kvällen:

IMG_2171[1]

IMG_2181[1]

IMG_2160[1] IMG_2156[1]

Share


1 kommentar på “En helkväll multisport, ikväll igen”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lisa | Grafisk form, strategisk kommunikation, foto och annat roligt skriver:

    ÄLSKAR filmen! Så bra!

    Och jag blev faktiskt lite sugen på att prova…

    [Svara]Lämna kommentar