En löpfylld och lustfylld dag

Alla Kan Träna

Idag har jag ägnat mig åt mitt lilla företag på en massa olika sätt. Klockan sju i morse mötte jag upp med Karl, min löpcoachkollega och hans löpargrupp The Running People. Vi sprang en blåsig men fantastiskt fin morgonrunda på ungefär åtta kilometer med lite snack och coachning och avslutade med löparfrukost på Scandic city. Jag fick träffa ett gäng löpare, några bekanta och några nya, och prata massor av löpning och träning och stort. Kul!

Karl och jag fortsatte med löparsnack och lite brainstorming hela förmiddagen och avslutade med att filma lite tekniktips inför Röhnisch Running School som börjar nästa vecka. Karl är jätteduktig på löpteknik, både teoretiskt och praktiskt, och det ger alltid väldigt mycket när vi ses. Vi funkar så bra tillsammans och liksom förstår vad vi menar så vi har en förmåga att komma snabbt framåt. Många nya idéer blev det.

Efter jobbet träffade jag min kompis Frida som ska bo hos mig i helgen. Hon har varit i Karlstad i två dagar med sitt jobb och passar på att ta semester här hos mig, det ska bli jättekul. Vi har varit på Magazinet, en friluftsbutik i stan och provat ut skor inför ett roligt gemensamt projekt som jag berättar mer om senare. Jag tog med Frida på Poweryoga på KMTI och nu har vi en stor påse mat med oss hem från Zest, Rawfoodfredagsmyset som är så fantastiskt gott. Vilken fredag!

Posted using Tinydesk: WordPress blog editor

Share


2 kommentarer på “En löpfylld och lustfylld dag”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lisa | Grafisk form, strategisk kommunikation, foto och annat roligt skriver:

    The very arga benhinnorna strikes again. Är så sur nu. Behöver antagligen någon form av kurs i löpteknik, för det jag gör nu fungerar ju uppenbarligen inte. Jävla tråkiga benjävlar som bara surar…

    [Svara]

  2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Frida skriver:

    Jag såg sig på Kmti förut och ångrade åter igen att jag inte gick fram och tackade dig för bloggen, jag har tänkt göra det så många gånger. En dag hoppas jag att jag vågar:)

    [Svara]Lämna kommentar