Ett annorlunda äventyr med nya skor

20140322 kl 18:53 » Löpning, prylar, Skor, triathlon, Uncategorized
Alla Kan Träna

Idag har vi varit ute på äventyr, jag och Frida. Det var Pär och Camilla som tog oss med ut till Vänerhavet för ett väldigt tidigt dopp som jag kommer att berätta mer om på torsdag. Nya skor har vi sprungit i, så mycket kan jag avslöja, minimalistiska löparskor från Salming Running – mina i modellen Salming Speed Shoe. Vi provade ut varsitt par på Magazinet igår, hos Peo. Jag gör ett lite mer utförligt utlåtande när jag hunnit köra några pass i dom och kan säga mer än att dom sitter skönt på foten.

Efter några timmars löpning, ett par timmars långpromenad runt Karlstad och simning på det känner jag mig sovtrött och vill mest bara dega, och äta. Tack Frida för en innehållsrik dag. Väldigt mycket feel good har det varit och det bästa av allt – efter några sega dagar med förkylningskänsla hade jag pigga ben igen. Pigga ben is the shit :-)

Posted using Tinydesk blog editor

Share


1 kommentar på “Ett annorlunda äventyr med nya skor”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Erika skriver:

    Men åh, vad snygga skor!!

    [Svara]Lämna kommentar