Fina människor – och bilder

20140707 kl 22:49 » Intervallpass, Okategoriserade
Alla Kan Träna

För drygt ett år sedan träffade jag Lisa som fotar till min blogg, bland mycket annat. Lisa hörde av sig till mig kort och gott och talade om för mig att jag behövde hjälp. Något om att hon värnar om det fina här på jorden och att min blogg behövde lite bättre bilder, behövde bli lite finare. Jag fattade galoppen, bjöd på lunch, det sa ”klick”(på riktigt, inte med kameran) och resten är historia. Efter fem minuter kändes det som att känt Lisa och jag hade känt varandra i 20 år.

Det är så fantastiskt när just det händer. När man träffar andra och bara kan ta in dom direkt. Gräddfil rakt in i hjärtat. Jag har haft turen(?) att träffa några sådana guldkorn de sista åren och är väldigt glad för det. Tacksam är vad jag är. Livet är precis lagom långt för att leta rätt på just dom där människorna.

Idag efter jobbet fotade vi lite till bloggen, Lisa och jag. Bilderna dyker upp här snart, tills vidare bjuder vi på – ”skratt i spenaten” som jag just döpte den till.

För er som undrar över träningen – det känns ju alltid relevant. I lördags körde jag ett favoritintervallpass i Vansbro – 5*120 s, 5*90 s, 5*60 s med 30 s vila rakt igenom. Testa gärna. Behåll farten rakt igenom, eftersom intervallerna blir kortare och kortare går det att ösa på från början. Igår cyklade jag lite stig och på kvällen blev det genrep på madrasspaddling inför helgen och Sportkullan. Idag har jag hängt på Linn när hon hade löpgrupp – 9 km på stig och grusväg i 5-5.10 min/km ungefär. Ett bra pass!

Share


Lämna kommentar