Företagstjänster

Alla Kan Träna

Jag jobbar med företag som är intresserade av att engagera personalen i sin träning, sin hälsa, sitt välmående. Många företag upplever att det är de redan aktiva personerna som utnyttjar friskvårdspengar och friskvårdsförmåner, men att det är svårare att få personer som är inaktiva att ta samma initiativ. Jag hjälper personer som behöver en knuff att komma igång, genom att träningscoacha på individnivå. Jag kan ge tips och råd om träningsformer och göra träningsscheman men även hjälpa till med konkreta saker som vilken utrustning som kan vara bra att köpa. Med en enkel approach hjälper jag människor hitta lösningar som funkar i vardagen och träningsovana att få fart.

Har du ett företag och vill hjälpa dina anställda till ett mer aktivt liv och en bättre hälsa? Här av dig till mig så kan vi diskutera en lösning som passar dig och din personal.

Är du anställd och vill anlita mig genom din arbetsgivare? Kontakta mig så kan vi prata om vilka möjligheter som finns för dig.

Företag anslutna till KMTI:s företagshälsa kan köpa tjänster av Alla kan träna genom det befintliga avtalet med KMTI. Kontakta mig på ida@allakantrana.se om du är nyfiken.