Första dagen på semestern!

20140719 kl 21:23 » Cyclocross, Paddling, Träningssällskap
Alla Kan Träna


Ärligt talat så gillar jag mitt jobb. Det gör inte att det är sådär jättetråkigt att ta semester. Inte tråkigt alls faktiskt. Ni vet känslan va, den jag hade igår. Klockan tickar på efter lunch, det är sista fredagen före semestern, skrivbordet börjar bli tomt och det liksom finns ett lugn i hela kroppen. Några veckor känns i det ögonblicket som en oändlighet och inget annat känns viktigt. Låt semestern börja!

Första semesterdagens förutsättningar var: Barn 1 i Stockholm med kusin. Barn 2 och 3 hos morfars kompis sommarstuga för att åka uppblåsbar soffa efter motorbåt(?). Vädret: Kalas. Humöret: På topp. Dagen hade inte så svårt att bli strålande.


Jag cyklade till Marcus i morse(med flytväst utanpå cykelkläderna, alltid dessa logistikproblem i multisport) och bara flög fram. Jag knappt rörde vid tramporna tyckte jag, men var framme på 36 minuter(18 kilometer) vilket blir 30 i snitt. Ett bra mystempo för att vara mig, själv, på cyklocross. Sen paddlade Marcus och jag  ”lilla Karlstad runt” och bara njöt av livet. 19 kilometer paddling var precis vad vi behövde, nu ska vi bara upprepa det ett antal gånger innan Stockholm Extreme, gärna i vågor, så ska nog det här ordna sig.


Efter träningen tog jag cykeln till Mariebergsskogen via Zest(Karlstads bästa sallader) för att kolla in Karlstad Triathlon som arrangerades idag. Jag hade många bekanta på och bredvid banan, så det blev en social eftermiddag. Jag mötte upp Frida, och på väg hem såg vi massor av folk som gled på badring på älven. Det har blivit lite av en folkrörelse att ta bussen norrut och glida ner på olika flytetyg.Vi bestämde raskt att det måste göras snart. Med matsäck. Frida tror att jag får spader efter en liten stund men jag ska nog visa henne att jag kan slappa.

Share


Lämna kommentar