Från bakväxelöron till studsmattor

20140428 kl 07:05 » Multisport, Okategoriserade, prylar, Ungarna
Alla Kan Träna

Vi hade lagmöte igår kväll i Cinnober Adventure Team. Packmöte. Det kan ju tyckas lite hysteriskt att ha ett särskilt packmöte och i synnerhet en hel månad före tävlingen men jag lovar att det behövs. Det är liksom inte varje dag jag gör en packlista som innehåller kolsyrepatroner, ölkorv och visselpipor. Det är mycket som är obligatorisk utrustning så det är inte bara att chansa heller, men nu har jag packlistan under kontroll känns det som.

Helgen har varit fantastisk. Första ”sommarhelgen” kändes det som, ungar högt och lågt och massor av träning och trädgårdsarbete. Min kompis Frida håller på att flytta in här också, hon ska vara inneboende ett tag vilket känns väldigt mysigt. Jag har ett riktigt stort hus och mycket plats över. Frida och hennes treåring flyttar in i en lägenhet på övervåningen som tidigare har varit uthyrningslägenhet på obestämd framtid.

Veckan framför mig blir annorlunda och innehållsrik. Ikväll håller jag en kundanpassad inspirationsföreläsning, imorgon är det löpgrupp på KMTI och sen laddar jag för multisporttävlingen Le Grand Tour som klubben arrangerar i helgen där jag ska jobba som funktionär, en 24-timmarstävling i tvåmannalag. Helgen blir en stockholmshelg med cykelträning och avslutningsevent på Röhnisch Running School bland annat. Jag ska ha med mig min 14-åring och en kompis till Stockholm och 11-åringen skickar jag iväg på cup i Mora, utan förälder. Det ser han jättemycket fram emot.

Jag bryter som vanligt lite cykelregler också, med knähöga strumpor. Off to work!

 

Share


1 kommentar på “Från bakväxelöron till studsmattor”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Henrik skriver:

    Reglerna är till för att följas, det är ju knävärmare du ska ha, vem fryser om vaderna?

    [Svara]Lämna kommentar