Gammal löpning och ny kostym

20130529 kl 20:25 » Löpning, Uncategorized
Alla Kan Träna

Nu har ALLA KAN TRÄNA gått och skaffat sig ny kostym igen. Snön är ju borta och sommaren här utanför fönstret så bloggen behövde en uppdatering. Fantastiska Lisa på Spik kommunikation har hjälpt mig som vanligt. Det är så jättekul att jobba med bloggen, helst skulle jag göra det hela tiden, men jag har ju andra åtaganden :-)

Då det gäller dagens löpning så var det gammal skåpmat. Jag skulle ta en lugn mysjogg och det var hur jobbigt som helst. Ont i axeln fick jag, av alla ställen, och löpsteget var väl inte nordafrikanskt precis. Rundan blev av i alla fall och det var det bästa med det passet. Ibland är det så där, jag lägger det bakom mig och ser framåt. Men jag förundras över att jag ena dagen kan öppna Vårrusets första kilometer på 3.50 och andra tagen knappt orka jogga i 6-minuterstempo.

snyggisida_liten

Share


3 kommentarer på “Gammal löpning och ny kostym”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Frida - Militarmamman skriver:

  Suupersnygg design Ida! Proffsigt!

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Annika Hillerström skriver:

  Du såg mycket bra ut från mitt köksfönster iaf! Tack för tipset, jag har redan packat väskan:-)

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Mia skriver:

  Vilken härlig blogg du har!! Blir grympt peppad av att läsa om din träning !!
  En stor kram till dig
  Mia

  [Svara]Lämna kommentar