God helg, heter det ju. Av en anledning.

20140927 kl 22:27 » Cykel, Löpning, Okategoriserade, Ungarna
Alla Kan Träna

Helg. Hemma. Det kan ju verka, kan jag förstå, som om jag helst reser bort på helgerna. Följer man min blogg vet man att det är mer regel än undantag att jag far iväg nånstans, med eller utan barn. Jag gillar det livet, men jag uppskattar också de här helgerna som blir ibland på hemmaplan, obokade. Särskilt nu på hösten, som är min favoritårstid. Vi har en sån bra helg, barnen och jag. Idag har vi grejat här hemma, alla med sitt och alla tillsammans. Jag fick hjälp av åttaåringen att sortera ett stort lass på tippen och vi har fortsatt på min stora städ- och organisationsyra här hemma, som inte har vetat några som helst gränser nu ett tag.

Dagen kröntes med att vi hann till Elgiganten två minuter innan det stängde för att köpa nya Fifa 15 till Playstation och sen ett biobesök. Jag och tonåringen såg ”Min så kallade pappa” och killarna ”Pojken med guldbyxorna”, och vi var väldigt nöjda allihop. Elvaåringen hade helst gått på en film med 15-årsgräns såklart, men följde med sin lillebror istället och var lika glad för det. Jag älskar att hänga med mina numer ganska stora barn. Det där med bebisar – inte så mycket min grej. Det här med stora barn – mer min grej.

Träningen i helgen då? Igår blev fredagsmyset en tvåtimmarslöpning med Kalle, idag cyklade jag före frukost och imorgon blir det långpass med min facebookgrupp, Alla kan träna-långpass. Jag har måndag till onsdag utstakade också men sen blir det vila ett par dagar inför Raid Uppsala till helgen, säsongens sista tävling. Det ser jag verkligen fram emot.

Jag bjuder på en bild i människokläder. Och är det inte dags att uppdatera min parlör snart? Det känns så.

IMG_5495[1]

Share


Lämna kommentar