Grisar ska inte ha roligt. Om val och offer.

20140110 kl 15:01 » Okategoriserade
Alla Kan Träna

Allt är inte så himla roligt jämt. Vill man nåt så måste man även offra nåt. Det är lagen. Ofta när jag tänker ”det här är inte roligt” så hör jag Emil i Lönnebergas pappa inne i huvudet när han säger ”Roligt och Roligt. Grisar ska inte ha roligt” Kolla här:

Så himla bra. ”Grisar ska inte ha roligt. Grisar ska det bli julskinka av. På det där viset så blir han ju mager som en jakthund.” Jag är döpt efter Ida i Lönneberga. Ida Svensson heter vi båda två dessutom.

Mitt fredagsfys idag var inte alls roligt. Jag tränade på paddelmaskinen och det enda roliga med det var att jag hade Värvet i öronen. Mycket bra podcast, tack för det tipset Lisa och ni andra. En annan som inte hade roligt var Annika, som stod på crosstrainern bredvid. Hon rehabar och kan inte springa. Annika hade Anders Olssons sommarprat i öronen.

Väljer du något så väljer du bort något annat. Vill du något så måste du offra något.

Ikväll går jag på fest. I människokläder med klackar och allt. Tjingeling!

Share


Lämna kommentar