Häng hemma och ”aktivt häng” på gymmet

20150117 kl 16:49 » Okategoriserade
Alla Kan Träna

Vi brasmyste till sent igår, Clara och jag. Pratade och pratade och pratade. Sällskap i dubbelsängen fick jag också, himla trevligt för en gångs skull :D

Idag har vi spenderat en ansenlig mängd tid på gymmet och kört pressar och rygg. Clara värmde upp mig och Hanna med ett par rörlighetsövningar och en ”aktiv hängövning”, sen körde vi axelpressar med stång, bänkpress och till sist en serie gummibandsövningar för bröstryggen(Band pull apart super series) som jag filmade:

Ett riktigt kanonpass som redan bränner mellan skulderbladen. Två hemläxor har jag också – viktade armhävningar och mer aktivt häng. Köp gärna hem ett gummiband ni som inte har, det går att göra hur mycket som helst!

Share


Lämna kommentar