Hejdå Kroatien – hej Sydafrika!

20140520 kl 22:12 » Resor, Träningsresor
Alla Kan Träna

Veckan i Kroatien som träningsinspiratör har verkligen varit fantastisk. Jag är så glad och tacksam för allt bra som har varit den här veckan, alla fina människor jag har fått träffa och coacha, alla fina platser jag har fått se och allt bra jag har fått uppleva. De förväntningar jag hade inför resan har infriats många gånger om och jag tror att deltagarna instämmer. Vi ville göra en personlig resa i liten grupp som skulle präglas av gemenskap och träningsglädje och det känns som att vi har lyckats.

Idag är det många trötta kroppar efter ett långpass löpning och afro med Magda idag. Otroligt nog har de allra flesta kört de flesta pass med några få undantag. Man orkar så oändligt mycket mer än man tror.

Kroatien har visat upp sig från sin bästa sida också – bara för oss :-) Imorgon bär det av till Venedig och vidare till Dubai där jag träffar laget. Från och med nu kommer det att bli tyst från mig här på bloggen och istället kommer Martin att hålla er uppdaterade under tiden som vi är i Sydafrika(enligt tidigare inlägg). Jag lägger en länk i högerkanten där det går att komma vidare till hemsidan för tävlingen, för den som är intresserad.

bild 1

bild 2

bild 3

Share


2 kommentarer på “Hejdå Kroatien – hej Sydafrika!”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sigrid skriver:

    Lycka till! Ikväll kör vi hårt i skogen kring Tyrstugan i maratonstafetten! :-) Kram Sigrid

    [Svara]

  2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Hannah skriver:

    Härligt det ser ut! Lycka till! :D

    [Svara]Lämna kommentar