Helga vilodagen? Eller helgdagen?

20130430 kl 18:29 » Uncategorized
Alla Kan Träna

Helgdagar är perfekta träningsdagar. Jag är fullt medveten om att många har skiftjobb eller obekväma arbetstider, men om jag utgår ifrån mig själv och mina kontorstider så är helgdagar guld för att peta in träning. Barnens träningar ligger oftast lågt och andra åtaganden brukar lysa med sin frånvaro just på helgdagar. Jag som är morgonpigg kan utnyttja att familjen sover längre eller hitta en lucka senare på dagen. Det där med att sitta och stirra på varann bara för att dagen är röd i almanackan, det blir man inte vare sig snabbare, starkare eller nöjdare av. Dessutom serveras det ofta särskilt god och särskilt mycker mat på helgdagar, och det brukar bjudas på släktkalas vilket är ytterligare en bra anledning att klämma in ett träningspass. Summan av detta – stick ut och träna imorgon!
Själv ska jag åka till Småland och tävla. Min mormor tittade allvarligt på mig häromdagen och sa ”Käre barn, du sliter ut hjärta ditt i förti”. Det är så svårt för dom som verkligen har varit tvungna att slita i livet att förstå det som jag gör. Sliter ut mig i förtid. Nu ser jag det ju inte så, utan som att jag investerar i mig själv, samtidigt som jag har roligt. Jag förstår ju ändå vad hon menar.

Tävlingsnerverna sitter där dom ska, jag har haft alla tänkbara sjukdomar under dagen och jag drömde att jag kom för sent till start. Det bådar gott. Ha en härlig valborgsmässoafton alla!

Share


6 kommentarer på “Helga vilodagen? Eller helgdagen?”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Clara skriver:

  Heja heja! Ser fram emot en rapport.

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Hanna skriver:

  Välkommen till Småland och kör hårt!

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Mia - träning och småbarnsliv skriver:

  Lycka till!

  [Svara]

 4. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)spring! Annika Appelqvist skriver:

  Lycka till fina du!

  [Svara]

 5. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Therese S skriver:

  Lycka till i morgon:) tävlingen går i mina hemtrakter, bor i Hestra vid Isabergstoppen:) /Thesans75

  [Svara]

 6. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Anna söderhjelm skriver:

  Lycka till!

  [Svara]Lämna kommentar