Husky Podcast feat. Alla kan träna

Alla Kan Träna

Förra veckan blev jag intervjuad av Magnus Ormestad som producerar podcasten Husky. Idag finns podcasten klar att lyssna på, så himla kul, fruktansvärt, svettningsframkallande, nervöst och fantastiskt! En timme och sexton minuter pratar vi – om allt! Så här skriver Magnus på podcasten Huskys hemsida om avsnittet med mig:

”Lång intervju med den roliga och inspirerande Ida Svensson som även är känd från sitt alter Ego “Alla kan träna!”. Ida är även en del av Lofsangruppen så vi pratar en del om träningstrender och tankar kring det.

Vi körde ett långpass framför mikrofonerna där vi pratar om hennes uppväxt bland hästar och träd, om att ha för mycket idéer i huvudet och om att känna hur kroppen blir ett hinder för att kunna läsa saga för sina barn. Om världens bästa knut för skor, om att börja med att kämpa sig runt om en löpslinga på tre kilometer och sluta med Adventure Race i Afrika som en del av Cinnober Adventure Team.

Vi bjuder på grymma tips för träningsentreprenörer och revolutionerar även hela träningsbranschen med att introducera träning med matkassar.”

Du kan lyssna på podcasten i Podcastappen i din telefon, eller ännu hellre genom appen Acast, som ger ännu fler dimensioner till din podcastupplevelse. Ladda ner den gratis och testa!

foto-2014-10-28-15-01-30

 

Du som redan har lyssnat, här kommer lite länkar till inlägg jag refererar till i intervjun:

Framtidsspaning 2014

Taserudsknuten

Grisar ska inte ha roligt

Share


4 kommentarer på “Husky Podcast feat. Alla kan träna”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Cindy skriver:

  Åhh vad glad jag blir, tack Ida! Jag har väntat
  på detta, utan att ha lyssnat så är jag övertygad
  om att detta är en succé! Ditt sätt att utrycka
  dig i bloggen och den inspiration och energi du utger
  därigenom tror jag passar ypperligt i en pod.
  Dessutom gillat jag ditt sätt att se på saker och ting ;-)
  Ska vänta någon vecka med att lyssna, vill ha podden
  att längta till, något att se fram emot på ett långpass!

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Kari skriver:

  Åh, den skriver jag genast upp på listan över poddar att lyssna på. Allt är ju liksom bra på Husky och det blir en klockren kombination!

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Camilla skriver:

  Jag lyssnar på Husky lite till och från. Många bra och inspirerande intervjuer. Idag lyssnade jag på intervjun med dig. Jättekul att höra. Inspirerande, något jag behöver just nu när det går lite trögt med träningen.
  Jag har bara hört ordet multisport förut men nu fattade jag lite mer vad det handlar om. Låter ju kul. Finns det vettiga lopp för medelmåttiga motionärer som gillar löpning (sån där som kämpar med milen på en timme) , paddling och cykel och kanske simning?

  [Svara]

  Ida svarar:
  november 3rd, 2014 at 20:51

  Ja! Det finns sprint(3 timmar) och lite längre ”dagstävlingar” typ 6-7 timmar. Skaffa en kompis och börja! Kanske ska jag göra ett ”så kommer du igång”-inlägg?

  [Svara]Lämna kommentar