I’m back!

20140531 kl 14:47 » Kroppen, Multisport
Alla Kan Träna

Nu ar jag tillbaka. Eller kanske inte helt med tanke pa att jag fortfarande ar ganska frankopplad och bara anvander resortens wifi nar det finns mojlighet. Jag hoppas och tror mig veta att ni som laser bloggen har varit glada for Martins rapportering. Ute pa banan har det varit en extra sporre att veta att sa manga foljer oss och att Martin lagger ut bilder.

Sa har tva dagar efter att vi hoppade av tavlingen kanns beslutet fortfarande helt ratt. Vi var i en situation dar vi skulle ta alltfor stora risker och bryta mot den regel vi sjalva satt upp fore tavlingen – att inte aventyra var halsa. Vi hade som malsattning att genomfora hela banan, att ha det bra tillsammans och att inte gora nagot som kunde ge oss bestaende men. Beslutet var ratt. Malsattningen sprack men vi gjorde ratt.

Jag var den av oss som var piggast just vid brytet, det kunde ha varit annorlunda nagra tinmmar senare men sa var laget da. For min del kandes det som att jag var ”skadefri” men jag har fatt inse efterat att det inte var helt sant. Jag har tavlat i tre dagar med ett finger som var brutet pa tva stallen och en spricka i brostbenet. Inget av det kandes jattejobbigt da men det kanns nu. Jag har ocksa en infektion som jag tar antibiotika for nu, det ar inget jag vill ga in narmare pa men jag har en bra bild som forklarar laget:

baboon

Idag har vi fortsatt slicka vara sar, Peter kan snart ga men har fortfarande bedrovliga fotter och Magnus ar pa vag tillbaka och har farg i ansiktet igen. Nu ser jag fram emot prisutdelningsmiddagen da vi far appladera det svenska lager Silva, som kom 2:a. Jattekul!

Share


8 kommentarer på “I’m back!”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Petronella skriver:

  Applåder till er iallafall. Grymt bra kämpat

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Maria S skriver:

  Jag är så imponerad av dig och ditt lag. Vilken insats. Varit otroligt spännande och häftigt att följa er resa. Krya på er och välkomna hem!

  [Svara]

  Elin svarar:
  juni 1st, 2014 at 07:58

  Är såå imponerad och blir sååå inspirerad av Dig och ditt lag! Vilka kämpar ni är! Tänker också att vilka minnen ni upplever tillsammans- när ni är 90 och sitter på ålderdomshemmet kommer ni alla ha samma fina minne (jaja, beroende på demensstatus

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Charlotta skriver:

  Vilken kamp! Hoppas ni inte deppar över att ni bröt. Det låter som om ni tog rätt beslut och att er framtida hälsa stod i fokus. Tack för att vi fått följa er! Fantastiska bilder och stor spänning!

  [Svara]

 4. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Anne skriver:

  Det har varit otroligt spännande att följa era strapatser och försöka få en liten känsla för de vedermödor ni varit med om. Det ni upplevt är ett fantastiskt minne för livet och livet är viktigt, så det är klart att ni fattade rätt beslut. Tack för att ni delade mer er och tack för de härliga bilderna av fotograf Martin.

  [Svara]

  Martin Westerstrand svarar:
  juni 2nd, 2014 at 14:32

  Tack! /Martin

  [Svara]

 5. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sussi - Livet i söder! skriver:

  Otroligt bra jobbat ändå! Krya på dig!

  [Svara]

 6. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Marre skriver:

  Så imponerande! Vilket äventyr!

  [Svara]Lämna kommentar