Inspirationsföreläsning ikväll

20140428 kl 21:26 » Företagande, Pepp
Alla Kan Träna

IMG_2257[1]

Att prata inför folk – Nervöst men alldeles, alldeles underbart!

Jag spurtade hem efter jobbet och hittade huset fullt med barn. Sju stycken varav tre tonåringar som satt och åt upp kakan jag gjorde igår. Mina barn undrar varför vi aldrig har något fika hemma och där har ni svaret. Fika blir inte långvarigt här. Fika hinner knappt landa på bordet här innan det är borta. Bullar hinner inte in i frysen och riskakepaket ekar tomma. Jag började med maten (tack gode Gud och snälla Karin på Bra Mat Hemma för matkassen) och fick iväg två barn till träning innan jag åkte iväg på mitt kvällsuppdrag – en inspirationsföreläsning.

Den här delen av mitt jobb brinner jag väldigt mycket för. Idag var det Värmlandstrafik som hade anlitat mig för att inspirera sin personal genom att prata om träning och motivation vilket jag gjorde på temat ”flytta gränser”. Värmlandstrafik är en arbetsgivare som satsar mycket på friskvård och har många bra projekt igång som syftar att inspirera personalen till träning och en god hälsa. Det är roligt att se hur ett företag som Värmlandstrafik satsar på sin personal och att prata inför en motiverad grupp ger alltid mycket tillbaka. Dessutom med den här utsikten från föreläsningsplats!

Jag skräddarsyr alltid mina föreläsningar utifrån vilken grupp jag ska prata inför. Nästa vecka har jag tre helt olika uppdrag med olika syften, olika målgrupp och olika längd. Eftersom jag gillar nya saker och förändring passar det mig bra att ändra lite grann hela tiden. Det får mig liksom lite mer på tå. Mycket fin utsikt i föreläsningssalen idag, lite färjekänsla.

IMG_2262 IMG_2264 IMG_2268

Share


3 kommentarer på “Inspirationsföreläsning ikväll”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sven-Ove Svensson skriver:

  Tack för en jättebra föreläsning. Du är verkligen både kunnig och inspirerande! I kväll har jag bestämt mig för ett nytt träningsmål, det är din förtjänst.

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Joakim Ekstam skriver:

  Bra att du lär busschaufförerna om hälsa. Jag säger alltid hej till dom, men får sällan tillbaka något…

  [Svara]

  Ida svarar:
  april 30th, 2014 at 11:59

  Det var inte busschaufförer.

  [Svara]Lämna kommentar