Jag vågade! Rubrikernas kvinna idag

20130603 kl 10:45 » Uncategorized
Alla Kan Träna

Jag kan inte riktigt greppa att jag vågade. Vågade ge Expressen en gravidtjockisbild på mig själv där jag ser ut som en strandad valross. Det känns som en del i min egen process mot det där tillståndet jag vill vara i, läs mer i ett tidigare inlägg – Att trivas i sin egen kropp. Jag är som sagt visserligen gravid på bilden, men jag kan lova att det är mer än bara gravidkilon. På före-bilden vägde jag strax över 100 kilo och på efter-bilden väger jag 68-69, beroende på om jag är nytränad, nybajsad eller nyäten. Jag ser på bilden att jag ser stark och lite stolt ut. Det är väldigt viktigt för mig att signalera att jag har en kropp som orkar, mycket viktigare än att signalera att jag har kämpat med vikten. Jag känner mig nöjd med både bild och text även om det aldrig riktigt blir så som man hade tänkt sig i tidningen.

Share


5 kommentarer på “Jag vågade! Rubrikernas kvinna idag”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Camilla skriver:

  Modigt! Jag har precis börjat följa dig men är så imponerad. Och vi tänker väldigt lika :-) Jag har dock en bit kvar på min hälsoresa.

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lise-Lott skriver:

  Åh vad roligt!

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Betty skriver:

  Känner igen mig i det du skriver, var själv med i aftonbladet och gillade inte vinklingen. Men du är stark, fin och grym! Fortsätt så!

  [Svara]

 4. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Anna Margareta skriver:

  Du e så cool.

  [Svara]

 5. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Frida - Militärmamman skriver:

  Häftigt Ida! Antar att statistiken flög upp en bit på bloggen igår?
  Du är så grym! Och snygg.

  [Svara]Lämna kommentar