Julklappstips(låt stå!)

20141202 kl 10:04 » Företagande, Lofsangruppen
Alla Kan Träna

Varför uppfinna hjulet på nytt? Lovisa skrev så utförligt och bra om årets julklappstips från oss och jag kan bara hålla med! Låt gärna detta stå på skärmen när familjen går förbi :D

Årets tips är nämligen *tada* presentkort på Lofsangruppen, så här funkar det:

1.) Abonnemang (minsta bindningstid 3 månader): vem som helst kan stå som betalare för ett abonnemang och man kan byta betalningsansvarig under perioden så om en sambo, svärfar, mamma eller moster vill ge dig ett abonnemang hos Lofsangruppen så registrerar dom dig på sajten men uppger sig själva och sina kortuppgifter på betalningsinformationen. Första månadsavgiften dras det datum man väljer som startdatum vid registreringen.

2.) Paket (gäller i 3 månader): man betalar samtidigt som man registrerar sig oavsett startdatum. Det går alldeles utmärkt att registrera en person men lägga in en annan person som betalare.

Kom ihåg: om det ska vara en överraskning på julafton så behöver den som ger bort Lofsangruppenanvända sin egen mailadress så att bekräftelsen hamnar på rätt plats. Mailadressen och lösenordet kan vi ändra sen när julklappen är överlämnad. Vi kan också ändra startdatum, i fall man vi börja tidigare eller senare, i mån av plats.

Och föresten: Om någon har friskvårdsbidrag kvar från sin arbetsgivare så går det alldeles utmärkt att använda hos Lofsangruppen. Välj Paket och inte Abonnemang så får du ett kvitto på hela summan direkt.

Välkommen till oss!

ida

Share


Lämna kommentar