Laget kämpar på riktigt bra!!!

Alla Kan Träna

Jag vet inte om ni verkligen fattar hur duktiga era vänner är!? Fy tusan vad de kämpar på. Just nu är de 9:a om jag räknat rätt. De ligger några timmar efter de som ligger framför men att ligga topp tio är grymt bra. Jag hoppas de kan kämpa på och inte göra några större misstag så kommer detta sluta över förväntan!

Laget kämpade på genom ravinen och jag mötte dem vid 04.00. De var vid gott mod men Peter och Henrik var trötta. Ida var på bra humör och berättade historier om Henrik och Magnus konstiga konversationer under natten. Hon skrattade gott som vanligt. Efter ravinen var det en brant klättring tills man kom upp till vägen. Inte speciellt lång men brant och jobbig.

mw-fotograf-2927 mw-fotograf-2936 mw-fotograf-2965

Var man än rör sig så står det folk efter vägarna. Som inte verkar göra något annat än att vänta…

mw-fotograf-2975 mw-fotograf-2981 mw-fotograf-2982 mw-fotograf-2994 mw-fotograf-3012 mw-fotograf-3062mw-fotograf-3063

Alla lag har 1-3 som har riktigt dåliga fötter när de kommer in till T3 och laget har klarat sig bättre än de flesta jag sett.

Laget och jag sov 2 timmar och sedan var det dags att ge sig av igen. Innan avfärd åt laget frukost och när jag pratade med dem så var de pigga och glada.

mw-fotograf-3077 mw-fotograf-3086

Min tanke var att fotografera dem lite på vägen samt vid nästa Check point, som ligger bredvid ett fint vattenfall. Jag skyndade mig dit och hittade en bra plats. Laget kunde ta sig till platsen på två sätt och jag chansade på det som de flesta andra lagen tagit. Det var inte rätt. Denna bild var det enda jag såg från min position… Jag mötte dock laget nästan direkt efter det då de rundade ravinen.

mw-fotograf-1038mw-fotograf-3110 mw-fotograf-3116 mw-fotograf-3121 mw-fotograf-1044

Det går bra för dem och de har precis kommit fram till paddlingen. Det tar ca 3 timmar tills de är vid min position så jag ska försöka sova ett par timmar innan jag möter dem.

Sov gott!

Share


6 kommentarer på “Laget kämpar på riktigt bra!!!”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lisa & livet från den ljusa sidan skriver:

  Aldrig skulle jag kunnat tro att en 5-6-dagars tävling kunde vara så sjukt spännande.
  Och nej, vi kan nog inte fatta hur grymma de är men ändå är det det jag tänker mest hela tiden. Jag har även visat både (ointresserade) vänner och kollegor gps-trackingen – haha! :)

  fantastiska Ida & co. Vi är med er in i kaklet nu! Heja!

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Anna Grahn skriver:

  Alltså, fy fasen vad ni är grymma!! Du mest förstås :) Så fantastiskt härligt att höra att du fortfarande, efter tre dagar, skrattar. Jag kan inte ens föreställa mig hur det är men är väldigt tacksam för uppdateringar och följer er på trackingen.

  Kör hårt, vi är så många som hejar på er!!

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Christina skriver:

  Heja vad bra det går!!! Ni är urstarka ju!

  Jättespännande att följa, fast när det strular med uppdateringen osv blir jag skitskraj att ni hamnat helt fel… Nagelbitande och orolig sömn till följd för mig, skratt. Var vaken till kl 6 imorse och kunde följa er tills ni också tog en paus. :)

  Skadeglädjen är den sanna glädjen heter det ju och gissa vad glad jag var när ni kom ifatt och om inte ett, inte två utan hela TRE lag igår kväll och natt!!

  Hoppas era fötter håller hela vägen in i mål! Det går rasande fort då det bara är dag 4- Vilket tempo ni har!

  Vad lätt det blev för mig att ”öppna dörren” och börja springa Ida- 40min pina för mig är ju en droppe i havet för dig. Kommer aldrig förstå hur någon gör detta frivilligt men är sååå imponerad av er toleransnivå och jävlar-anamma!

  Undrar just om du har semester när du kommer hem igen Ida, eller är det som vanligt -”vadå trött? Det var ju bara en liten tävling!”?! ;)

  Hoppas vi kan ses snart så du får berätta om allt du varit med om :) Vill du vila upp dig med full service och god mat så hör av dig och kom hit!

  Fortsätt kämpa nu! Hoppas det fortsätter att gå bra för er! Kramar till er alla fast största kramen till dig IDA ;)

  Christina med familj

  [Svara]

 4. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Christina skriver:

  Fina bilder av dig Martin- icke att förglömma :) Måste vara väldigt svårt att tajma laget då jag antar du har tillgång till det samma som vi ser där det hoppar och far mest hela tiden…

  En undran. Om de missar en checkpoint blir det uppdagat först i mål eller blir laget bortplockat från fortsatt tävlan?

  Undrar även om sista etappen med kajaken -stod att de inte fick lov att paddla nattetid, innan de kom till ett ställe märkt X- ser inget X själv… Ser ut som de gått en bra bit på land först och sedan paddlade de ju natten igenom… -eller gick de på stranden hela vägen? ;) Vet du vad som gäller? Hälsa dem!

  Mvh Christina

  [Svara]

 5. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Christer Gustavsson skriver:

  Visst är de sjukt duktiga! Håller också med om att det är konstigt att en tävling som via GPS tracking går i slow motion kan vara så spännande.
  Igen: Fina bilder och bra rapportering Martin.

  De här dagarna har jag fått en ny morgonaktivitet som t.o.m. ligger före kaffebryggningen,-att kolla om det finns någon ny blogguppdatering.
  Hälsa laget att de är grymma och att vi är många som hejar på hemifrån!

  [Svara]

 6. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Britt skriver:

  Jag hoppas teamet orkar lyfta blicken och titta på den vackra naturen ibland. I annat fall får de titta på bilderna i efterhand för de är fantastiska. Fantastiska är även de tävlande! Grymt imponerande!

  [Svara]Lämna kommentar