Lagsamarbete och satsningar

20140130 kl 10:11 » Multisport
Alla Kan Träna

DSC_0337

I multisport tävlar man för en klubb(jag tävlar för Karlstad Multisport) men ofta inte med klubben som lagnamn. De flesta lag har en egen sponsor eller ett eget namn vilket faller sig ganska naturligt eftersom det är en lagsport där man tränar och tävlar tillsammans i en liten grupp och är väldigt beroende av varandra. Jag har tidigare skrivit om att jag kommer att tävla i Cinnober Adventure Team under året, i samarbete med IT-företaget Cinnober. I den satsningen kommer vi att tävla i mix- och herrlag.

Jag kommer också att tävla tillsammans med ett rent tjejlag under året, i damklass. Vi är sex tjejer som kommer att köra svenska multisportcupen och några länge tävlingar tillsammans under egen flagg. Lagnamnet är på gång men inte helt spikat än så jag väntar lite med att berätta om det. Igår kväll satt vi och planerade säsongen och det känns jättekul. Laget är mycket bra sammansatt med duktiga orienterare, ett antal starka cykelben, några gamla erfarna tanter(jag själv bland annat) och så lite ungt blod.

Förutom att jag tävlar ett par riktigt långa tävlingar med Cinnober och några sprinttävlingar med tjejerna satsar jag på en tävling med Lovisa också, Åre Extreme Challenge. Det ser jag fram emot.

I helgen körde två av tjejerna i vårt lag, Evelina och Sofie ett snöskorace i Torsby, Wermland Winter Challenge. Kolla in fler kanonfina bilder på fotografen Marcus Jonssons hemsida.

evelina4
Evelina
Sofie3
Sofie

Share


Lämna kommentar