Långfredagsrunda del 2

20130329 kl 11:51 » Uncategorized
Alla Kan Träna

Idag blev det både cykel och löpning, ett kombipass som dom säger i branschen. Jag sprang tidigt tillsammans med Micke, en fantastiskt fin tur i ganska många minusgrader men en sol som värmde. Vi mellanlandade hemma på var sitt håll och mötte upp efter en stund för att cykla in till stan och hänga på ett stort gäng som skulle ut på långfredagsrunda. Vädret går verkligen inte att klaga på så här långt den här påsken. Jag hoppade av när klungan passerade mina hemtrakter och är jättenöjd med dagen.

Det var premiärtur för året för mig, och första gången på en MTB med 29-tumshjul. Det är jättesvårt att säga efter en tur på knappt fem mil asfalt hur cykeln är, men jag trivdes spontant bra på den. Den har tjejsadel också, en sadel som är utformad för att passa den kvinnliga anatomin bättre, vilket jag har funderat på om jag skulle skaffa. Efter många timmar på cykel, kanske med ryggsäck, flytväst eller båda, kan det bli ganska ömt mellan benen.

Det här med kombipass är verkligen något jag rekommenderar. Det är kul att växla gren och blir något annat än att bara mala på med samma. Jag fick ihop cirka 3,5 timmmars träning varar cirka 16 km löpning och cirka 48 km cykel. En bra dag ”på jobbet”. Nu ska jag försöka bestämma om jag tinar en lammstek eller satsar på den säkra laxkortet på påskdagen. Rundan i bilder:

Share


3 kommentarer på “Långfredagsrunda del 2”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Jessica Linder skriver:

  Åh, så härlig inledning på Påsken :)
  Skälv har jag å Peter varit ute på en 21: a.
  Har börjat träna CrossFit för styrka å bålstabilitet; riktigt kul faktiskt!
  Men, det där med cykel får du gärna ”introducera” å prata mer med mig om när vi ses!

  Ha en fortsatt go’ å gla’ Påsk!
  Jessica

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Jessica Linder skriver:

  *själv; Inte skälv… ;)

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Karin skriver:

  Rekommenderar starkt en tjejsadel. Har både på min mtb och min racer. Skulle inte greja en vätternrunda utan det. Älskar att läsa din inspirerande och kloka blogg. /Karin, en lofsian

  [Svara]Lämna kommentar