Långpass och hotellfrukost – och jeans

20140322 kl 10:41 » Löpning, Naturupplevelser, Uncategorized
Alla Kan Träna

Den här morgonen var så fin. Vi klev upp i ottan, Frida och jag, och hoppade i löparkläderna. Frida tog en löprunda hemmavid och jag drog iväg på ett långpass till Karlstad. Jag tog lite grusvägar och skogsvägar men sista milen på asfalt. Vädret var verkligen strålande, sol och klarblå himmel. Jag blev på så himla bra humör och det blev inte sämre av att jag fick oväntat sällskap en stund. Plötsligt bromsade nämligen en cyklist in vid sidan av mig, det var Per-Anders, en kollega som jag inte pratat med på ett tag. Vi pratade om livet ett tag tills han blev för kall och susade vidare.

Frida mötte upp i Karlstad och efter en koll med min kompis som jobbar på hotell gick vi till det som ska vara stans bästa frukost, på Elite Stadshotellet. Bra frukost var ett understatement, det fanns verkligen allt! Efter ett par timmars löpning är frukostbuffé med en god vän en ledig dag en riktig höjdare. Dessutom duckar jag problemet att Frida äter något slags lågkolhydratkost som jag inte vet hur man förhåller sig till :-)

Jag stannade och filmade lite tips och tricks till löparskolan på min runda också, om teknikens under fungerar laddar jag upp det sen. Jag hittade även ett par jeans, som hade blivit ett med naturen. Märkligt.

Posted using Tinydesk blog editor

Share


Lämna kommentar