Priser löpcoach

Alla Kan Träna

Samtliga tjänster från Alla kan träna bygger på värderingen just att alla kan träna. Jag ger personlig coachning med utgångspunkt i dina egna förutsättningar, mål och eventuella hinder. Träningsprogrammen är specifika och utformade i dialog med dig för att passa in i din vardag och för att göra det så enkelt som möjligt, så roligt som möjligt och ge så bra resultat som möjligt utifrån just dina förutsättningar. Jag hjälper dig att sätta realistiska mål med din träning och jag coachar dig framåt, mot målen. Inget mål är för litet eller för stort och alla känslor är tillåtna. Under en coachningsperiod kommer både du som kund och jag som coach att uppleva toppar och dalar eftersom vägen mot ett mål sällan är spikrak.

Jag jobbar med Lofsangruppen, ett onlineverktyg och en app för coachning där du antingen köper ett träningspaket eller ett abonnemang och betalar med  faktura eller kreditkort. Jag är den enda löpcoachen i gruppen, så du behöver inte vara orolig för att hamna hos någon annan än mig.

Om du har några frågor är det bara att skicka ett mejl till mig på ida@allakantrana.se, så svarar jag så snabbt jag kan.