Löpträning med Alla kan träna

20130829 kl 09:11 » Alla kan springa, Löpning, Okategoriserade
Alla Kan Träna


Efter ett litet uppehåll är det dags att dra igång gruppträningarna igen. Nyheten är att vi kommer att utgå från KMTI på Säterivägen i Karlstad där alla, även ni som inte har kort på gymmet kan parkera, duscha och byta om. Från och med v. 37 kommer passet ”Alla kan springa” att finnas med på KMTI:s gruppträningsschema. Det kommer att vara 75 minuter långt och ligga klockan 19.00-20.15 på tisdagar. Nu på tisdag, v. 36 tjuvstartar jag med en träning för bloggläsare och andra nyfikna. Så här beskriver jag passet på KMTI:s hemsida:

”Gruppträning utomhus med Ida från Alla kan träna. Hitta glädjen i att springa! Vi lär oss grunderna i hur man lägger upp sin löpträning och utmanar sig själv på ett inspirerande sätt, för att ”bli en löpare”. Ett pass för dig som är helt ny på löpning, men även för dig som redan springer men behöver tekniktips och vill få ny inspiration till mer och effektivare löpträning. Passets längd är 75 minuter. Vi rör oss hela tiden, men springer inte oavbrutet. Alla kan vara med.”

Så börja nu inte med att tänka ”Synd att jag inte springer så bra att jag kan vara med” eller ”75 minuter, så länge orkar inte jag springa”, utan hör vad jag säger och häng på. Alla kan! Är du KMTI-kund bokar du passet som vanligt från v. 37, du som bara vill löpträna kommer att få ett bra erbjudande från mig första gången du dyker upp på träningen. Det är ett funktionsplagg inblandat, och massor av löpning. Vi ses!

Några inspirationsbilder från sommarens träningar :

Share


2 kommentarer på “Löpträning med Alla kan träna”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Charlotte skriver:

  Haha- då blev du ju knuten till ett gym ändå… :-D

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Charlotte skriver:

  Oj, nu kom inte allt med! :-)

  Spännande, hoppas d är många som anmäler sig- ditt upplägg känns kanon!

  Lycka till!

  [Svara]Lämna kommentar