Nya Röhnisch Success, och lite ben.

20140811 kl 10:11 » Kläder, Okategoriserade, RRS - löparskolan
Alla Kan Träna

Snart drar vi igång med Röhnisch Running School igen, Lovisa och jag. Det ska bli jättekul, som vanligt, och vi hoppas såklart på deltagarrekord den här gången också. Vi kommer att satsa mycket på lustfylld löpning  den här gången, att träna tillsammans med en kompis och att känna träningsglädje. Det blir både styrka och löpning i kombination under tio veckor den här gången.

Jag satt hela kvällen och jobbade med löparskolan, med ett avbrott mitt i för lite benträning på gymmet med Anna. Vi smider planer för höstens styrketräning hon och jag, storslagna sådana. Jag passade på att få några bilder tagna också, eftersom jag har så mycket fina nya kläder från Röhnisch. Jag är väl inget modellämne kanske, håller mest på med luggen som aldrig blir riktigt bra…:-)

Du som vill vara med på vår löparskola, gå in och anmäl dig via den här länken så får du all info direkt i mailen. Snart kör vi!

IMG_4780

IMG_4784

Share


4 kommentarer på “Nya Röhnisch Success, och lite ben.”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Löparskola online | Varje Steg Räknas skriver:

  […] School! En löpskola online som nu drar igång igen med härliga Lofsan och Ida. I år är det fokus på att ha kul träning ihop med en tjejkompis. Syftet med Röhnisch […]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Johanna skriver:

  Hej! Spännande med en ny löparskola. Jag vågade aldrig hänga på den förra men nu känner jag mig redo. Men så läste jag att det var fokus på ”delad glädje” typ. Måste man köra det här programmet tillsammans med någon? Är det uppbyggt på parövningar?

  [Svara]

  Ida svarar:
  augusti 14th, 2014 at 00:41

  Det går bra att köra själv. Det går också bra att välja att följa någon av de tidigare programmen parallellt. Klart du ska hänga på!

  [Svara]

  Johanna svarar:
  augusti 14th, 2014 at 21:16

  Då e jag med! Jag är numera anmäld för att få träningspassen på mailen. Det här ska bli kul!

  [Svara]Lämna kommentar