Om det regnar då?

20130626 kl 13:22 » Okategoriserade
Alla Kan Träna

Bra fråga. Vad gör man när det regnar då? Öppnar dörren och går ut, läs mer om att öppna dörren. Idag regnar det på snedden och är tolv grader. Känns sådär att gå ut över huvud taget, men att börja skippa träning för lite väder är inte aktuellt. Jag sprang pliktskyldigast och nu är det klart. Ger ett sånt pass någonting kanske någon undrar. Kanske, kanske inte. Mig ger det i alla fall tillfredsställelsen av att inte ha ställt in ett planerat träningspass. Då kan jag gå på 90-årskalas utan myror i brallan.

Share


4 kommentarer på “Om det regnar då?”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sigrid skriver:

  Det är ju riktigt skönt att springa i regn, ofta tänker jag inte ens på att det regnar,bara att det är friskt och härligt i luften! Och det går ju för övrigt att milpersa även i ösregn (Festivalloppet 2011!), det gäller att se det positiva. ;-)

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Henrik skriver:

  Blötan är inte det värsta, imma på glasögonen är det sämsta, så just därför har jag engångslinser för sådana pass, funkar utmärkt, perfekt att grisa på mtb i leran.

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Anneca skriver:

  Regn har ingen dött av. Och desto skönare att ställa sig i duschen sen. Här vankas intervaller senare. Med tanke på regnmängden får man dock se upp för vattenplaning.

  [Svara]

 4. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)maria skriver:

  tack, ibland måste man läsa det! Regnet öser ner och latmasken sitter på axeln och så läser jag i din blogg att det är bara att öppna dörren och ge sig ut. Nu har jag sprungit/gått 5 km och det känns jätte bra!

  [Svara]Lämna kommentar