Öppen träning med Alla kan träna

20130530 kl 08:39 » Uncategorized
Alla Kan Träna

På måndag 3/6 kl. 20 är det dags för öppen träning igen. Alla tjejer är välkomna denna gång och vi ses vid Solastatyn. Träningen anpassas till olika nivåer så att alla kan vara med. Skicka ett mail till mig om du vill anmäla dig. Kostnadsfritt. Välkomna!

marathon00102

Share


2 kommentarer på “Öppen träning med Alla kan träna”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Henrik skriver:

  Igår när jag var ute och sprang, tänkte jag på dig, det hade varit bra att ha dig där att dra upp tempot och peppa. Löparklubben här är inte att tänka på, de springer för fort, men en ambitiös grupp tjejer som springer i min fart, det hade varit perfekt. Men så kom jag på att de ju inte vill träna med killar. (Kom inte dragande med att alla kan vara med på intervaller, för jag tror inte på intervaller som du kanske vet)

  [Svara]

  svalisida svarar:
  maj 30th, 2013 at 11:41

  Jodå, vi tränar gärna med killar. Kolla på mig, jag tränar med killar hela tiden. Jag ska se om jag kan skaffa en Ida åt dig i Gävle Henrik!

  [Svara]Lämna kommentar