Planering och tabata

20131029 kl 19:44 » Okategoriserade
Alla Kan Träna

Idag efter jobbet har jag och Magda suttit och jobbat med vårt gemensamma projekt för nästa år. Jag kan inte avslöja några detaljer men det har med sand, vatten och träning att göra. Magda är gruppträningsinstruktör av bästa sorten och en tjej med hur mycket fart som helst i, det ska bli så kul att jobba ihop.

Efter planeringen drog Magda med mig på sitt tabatapass, 45 minuter. Jag nästan dog. Knäböj, axelpressar, upplopp på låda, armhävningar, vandrande planka och en massa annat, med ett konditionsblock i mitten. Kul och nu är jag taggad för löpning med ”alla kan springa” :-) Ända in i kaklet!

Share


1 kommentar på “Planering och tabata”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Jenny skriver:

    ”Upplopp på låda” – vad är det för övning?

    [Svara]Lämna kommentar