Reflexvästpremiär och chips

20131031 kl 19:33 » Okategoriserade
Alla Kan Träna

Har du kollat om din reflexväst verkligen syns? Själva reflexgrejset kan nämligen bli gammalt och syns bäst nytt och otvättat. Jag sprang med en unge på cykel ikväll, han i min ena väst(av den väldigt synliga typen) och jag i min andra(av den mer fashionabla). En ganska så oinspirerande runda rent löpmässigt men rolig ändå, eftersom jag fick en lång pratstund med min sistfödde, utan störningsmoment från iPads och annat.

Jag har flyt idag, det går slag i slag liksom. Nu har jag två ungar ute på roligheter och en hemma, en som försöker övertala mig om att det är något slags helgdag och vi borde äta chips i soffan. Tveksamt. Vi får väl se vem som vinner.

Share


1 kommentar på “Reflexvästpremiär och chips”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Malin skriver:

    Det ÄR helg. Typ. Höstlovshelg. Chips kan man förtjäna om man cyklat långt!

    [Svara]Lämna kommentar